Friesland Toerist Guide

Friesland Toerist Guide – Uw gegevens

  Contact


  Categorieën
  Openingstijden / Kantooruren Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
  Translation Service Graag voegen wij voor u nog meer tekst toe, die wij voor u kunnen vertalen. Hiervoor geldt de prijslijst onderaan deze pagina. Ik ga ermee akkoord dat de bovengenoemde informatie op deze website gezet worden. Door deze bestelling gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden (Link). Anti-Spam-Vraag

  Uw voordelen

  Eerlijke prijzenGeen geheime extra kosten. De vaste maandelijkse tarieven omvat alles. Wij berekenen geen kosten voor het klikken op links.
  Groot bereikAdverteren bij het grootste Duitstalige online portaal voor watersporters in Friesland. Fryslân-Sailor.com bereikt met haar communicatiekanalen maandelijks ruim 10.000 bezoekers uit NRW en heel Duitsland. Indien gewenst sturen wij u graag onze mediagegevens.
  Alle belangrijke zaken voor uw klantenSnelle toegang voor uw gasten en klanten tot alle relevante informatie: contactgegevens, aanspreekpartner, foto's, openingstijden en interactieve kaarten.
  Geoptimaliseerd voor onderwegAlle advertenties zijn geoptimaliseerd voor weergave op Smartphones, Tablets en computers ("Responsive Design"). Op die manier kunnen uw klanten en gasten altijd en overal op optimale wijze uw advertenties raadplegen.
  Meer bezoekers op Facebook en uw WebsiteDirecte koppeling van uw website en Facebook aanwezigheid zorgt op verantwoorde wijze voor meer traffic, zichtbaarheid en volgers.
  SuccestoezichtDirect toezicht op succes door continu verzamelde toegangsstatistieken
  Vertalingsservice tegen een gunstige prijsIndien gewenst kan een tekst aan de advertentie worden toegevoegd. Hiervoor bieden wij een gunstige vertalingsservice aan. Daarvoor geldt de volgende prijslijst.
  Google-optimaliseringWij optimaliseren uw advertentie zodat u snel bij Google te vinden bent („SEO“)
  Transparante rekeningJaarlijkse rekening per e-mail - U hoeft slechts eenmalig te betalen, zonder zorgen over terugkerende opdrachten en afschrijvingen.

   

  Friesland Toerist Guide


  Zo werkt het

  Vul uw gegevens in op het formulier en selecteer tot zes categorieën, waaronder u wilt komen te staan.
  Indien gewenst vult u bij "Translation Service" de tekst in die wij voor u zullen vertalen. Mocht u reeds een Duits tekst hebben dan kunt u deze uiteraard ook gewoon invullen.
  Bevestigt u alstublieft de algemene voorwaarden en het feit dat u akkoord gaat met de publicatie. Graag ook de rekenopdracht beantwoorden, dit is om spam te voorkomen, en daarna op Submit klikken.
  U ontvangt binnen een week een orderbevestiging van ons met alle nodige gegevens, die u in alle rust nog eens kunt controleren.
  Als alles in orde is kunt u ons uw foto's sturen, die samen met de advertentie live moeten gaan. Alle informatie hierover kunt u in de orderbevestiging vinden.
  Maximaal tien dagen later wordt uw advertentie online gezet
  Nadat de gratis maanden voorbij zijn ontvangt u van ons de jaarrekening. En mocht er iets veranderen: geen probleem - een e-mail'tje is genoeg.


  Prijslist

  Aanbodprijs*Reguliere prijs
  Invoer in business directory2,49 EUR / maand2,99 EUR / maand
  Vertaling Nederlands > Duits10 EUR per 400 woorden15 EUR per 400 woorden

  Aanbodperiode: 1.8. – 30.9.2017

  Sending
  User Review
  0 (0 votes)